Aansluiten ADSL / Kabel internet

Problemen met installatie bij je internet provider?

Wilt u ADSL internet liever niet zelf aansluiten of heeft u niet de kennis in huis die hier voor nodig is? Dan kunt u op PC Hulp Limburg rekenen. We helpen u graag met de installatie. Wij maken geen gebruik van een uurtarief en kunnen uw installatie daarom zeer vakkundig afronden voor een vaste, scherpe prijs! Het installeren van ADSL of een kabelverbinding is niet de makkelijkste klus en er gaat veel tijd in zitten. Het is daarom een klus die veel mensen liever niet zelf willen uitvoeren en waarbij ze graag de hulp van een professional inroepen.

Vaak is het zo dat de provider zelf een gratis monteur stuurt, die het komt installeren, maar ook daarbij gaan er nog vaak dingen mis en doet de monteur lang niet altijd wat de klant precies van hem of haar verwacht. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een te late installatiedatum of dat nieuwe computers of laptops ook op het internet aangesloten moeten worden. Deze gevallen kunnen voor aardig wat problemen zorgen en er daarmee indirect voor zorgen dat de internetaansluiting als minder prettig zal worden ervaren, terwijl daar eigenlijk geen reden voor is.

Heeft u nog niet de juiste apparatuur in huis en wilt u producten bijbestellen? Ook dat is geen probleem, want PC Hulp Limburg kan direct hardware leveren om u op die manier te voorzien van een goedwerkende en goed beveiligde internetverbinding! Zo zorgt u ervoor dat de computers binnen uw huishouden op een effectieve manier met elkaar in contact staan, toegang hebben tot het internet en dat onbevoegden geen kans hebben en daarmee niet bij het netwerk of de gegevens op de verschillende computers kunnen. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak