Bedrijfsinformatie

Afhalen / Installatie aan huis

U kunt bij een reparatie, (her)installatie of samenstellen van een nieuwe computer of laptop kiezen om dit bij PC Hulp Limburg te laten verrichten of bij u thuis. U kunt met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak voor hulp aan huis. Indien u kiest om de werkzaamheden bij ons te laten verrichten dan wordt u door ons gebeld om een afspraak te maken voor het afhalen van uw bestelling.

Garantie

Eén van de diensten van PC Hulp Limburg is het samenstellen van nieuwe computers of laptops voor haar klanten of het installeren van nieuwe hardware onderdelen in de computer of laptop van haar klanten. Deze hardware onderdelen kan PC Hulp Limburg zelf aanleveren. Op alle hardware onderdelen wordt 2 jaar garantie verleend. Schades ten gevolge van oneigenlijk gebruik, een ongeval of een onjuist onderhoud vallen niet onder garantie.

No cure, No pay

PC Hulp Limburg werkt volgens het *No Cure No Pay* principe. Dit houdt in dat wanneer wij geen oplossing of uitgebreide probleemoorzaak met oplossing aan u kunnen geven, dat u niets (bovenop de eventuele voorrijkkosten) hoeft te betalen voor de verrichte werkzaamheden.

Voorrijkkosten

PC Hulp Limburg verrekent geen voorrijkkosten voor hulp aan huis in de volgende regio’s en omgeving: Maastricht, Heerlen en Sittard. Voor alle overige regio’s in Limburg worden voorrijkkosten verrekend. De voorrijkkosten voor die overige regio’s bedragen € 20,- (exclusief BTW). Wanneer u contact met ons opneemt dan zullen wij altijd aangeven of er voorrijkkosten worden verrekend.