Data herstel

PC Hulp Limburg kan u helpen bij het herstellen van verloren bestanden

De harde schijf is een fragiel onderdeel van uw computer, waarop het besturingssysteem én al uw persoonlijke bestanden staan. Soms zijn we net iets te haastig met het verwijderen van bestanden, of is na besmetting van een virus het leed niet meer te overzien. Gelukkig betekent het feit dat een bestand niet meer zichtbaar is, niet direct dat het bestand ook echt verloren is.

Bij dataverlies is het essentieel dat er geen nieuwe gegevens over de ‘verloren’ bestanden worden geschreven. Bij een crash van uw besturingssysteem, harde schijf, geheugenkaart of het overenthousiast wissen van uw bestanden, moet u dus nooit overschrijven. Gebruik zo min mogelijk bestanden, en begin zeker niet meteen met een nieuwe installatie van een besturingssysteem of de installatie van herstelsoftware, waardoor de ‘verloren’ bestanden worden overgeschreven. Ga nooit zelf aan een schijf met een mechanisch defect rommelen. Hoe meer u een kapotte schijf laat werken, hoe groter de kans wordt dat uw data onherstelbaar verloren gaan.

PC Hulp Limburg is gespecialiseerd in het herstellen van verloren gegevens op uw harde schijf en zorgt er daarmee voor dat u gewoon door kunt werken met de data die u graag tot uw beschikking had.

Wij leveren de back-up op uw eigen (externe) harde schijf zodat u met uw eigen hardware verder kunt werken en er verder geen ingrijpende veranderingen nodig zijn. Indien u de data aangeleverd wilt hebben op een cd / dvd, dan is dat uiteraard ook mogelijk. De kosten hiervan bedragen € 2,50 per cd / dvd.