Installatie computer software

Het installeren of herinstalleren van nieuwe software op uw computer kan voor sommigen een lastige klus zijn. Wanneer u niet zeker bent van de werking van bepaalde software, kunt u altijd met PC Hulp Limburg contact opnemen voor advies. Wij kunnen vaak nog dezelfde dag bij u thuis langskomen om de gewenste software te installeren. Bij software installatie kunt u denken aan een nieuwe Microsoft Windows installatie, een nieuwe MAC OS X installatie, Microsoft Office installatie etc.

Windows installatie/herinstallatie

Wanneer uw computer erg traag is geworden, kan het noodzakelijk zijn om Windows opnieuw te installeren. Door een schone installatie van Windows uit te voeren, zal uw pc weer sneller reageren.

MAC OS X installatie/herinstallatie

Naast Windows is PC Hulp Limburg ook gespecialiseerd in Apple. Indien u een Apple laptop of iMac heeft en deze moet opnieuw voorzien worden van een MAC OS X installatie, dan kunnen wij dat voor u doen. Tevens kunnen wij ook voor u programma’s op de Apple laptop of iMac installeren. Voor software en MAC OS X installaties rekenen wij vaste prijzen.

Voor software, Windows en MAC OS X installaties rekenen wij vaste prijzen.