PC hulp aan huis en hulp op afstand


Computerhulp aan huis in Zuid-Limburg en omstreken

PC Hulp Limburg biedt PC Hulp aan huis aan in Zuid-Limburg en omstreken. Virusverwijdering, het sneller maken van uw PC, wij zijn u hiermee graag van dienst. Ook bij het opnieuw installeren van de PC kunnen wij u helpen. Het voordeel van het opnieuw installeren van de PC is dat de PC daarna weer goed werkt en dat alles vanaf de basis goed is geïnstalleerd. Doordat de PC Hulp bij u aan huis gebeurt bent u er persoonlijk bij en hoeft u geen vertrouwelijke informatie uit handen te geven.

Heeft u geen Windows maar een Apple PC? geen nood wij hebben ook Apple specialisten die U aan huis helpen met Apple! Neemt u vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak voor hulp aan huis.

PC Hulp op afstand, snel en makkelijk uw problemen opgelost

Omdat sommige computerproblemen vrij eenvoudig op te lossen zijn, is het niet altijd noodzakelijk dat PC Hulp Limburg bij u op locatie komt. Vaak kan het probleem met een paar simpele handelingen worden opgelost. Deze eenvoudige reparaties kunnen door ons via het internet op uw computer worden uitgevoerd. Uw computer kan dus gewoon op zijn plaats blijven staan.  De computer die met deze dienst geholpen dient te worden moet wel over een werkende internetverbinding beschikken.

Voorbeelden waarbij u voor deze dienst zou kiezen:

  • het instellen van een e-mailaccount in Outlook
  • als uw printer, scanner, webcam of microfoon niet naar behoren werkt
  • problemen met het installeren of de-installeren van software
  • bestanden die niet te openen zijn
  • als de speciale tekens op het toetsenbord verward zijn

U kunt telefonisch met ons contact opnemen op dit nummer: 06 – 41114044, om een afspraak te maken.