PARTICULIER

PC problemen?

Voor u als particulier is het vaak lastig om een betaalbare computer expert te vinden. Hiervoor bent u bij PC Hulp Limburg aan het juiste adres. Wij hebben de Computer APK ontwikkelt, dit is een periode check van uw computer of laptop waarbij onze expert u machine sneller maakt. Deze Computer APK kost slechts € 35,- en wordt bij u thuis uitgevoerd. U hoeft dus nooit meer de deur uit voor uw computerproblemen. Ook als u last heeft van een virus is PC Hulp Limburg u graag van dienst. Onze experts hebben ruime ervaring met diverse soorten virussen en delen deze ervaring graag met u.

Slecht WIFI bereik?

Draadloos Internet is de toekomst maar voor u als computergebruiker is er niets irritanter dan een draadloos netwerk met slecht bereik. PC Hulp Limburg is specialist op het gebied van het vergroten van uw WIFI signaal. Onze experts zijn zeer ervaren in diverse situaties en helpen u graag uw problemen op te lossen. Wij gebruiken uitsluitend apparatuur van A-merken, waarvan wij kunnen garanderen dat ze uw draadloze WIFI netwerk stabiel maken.

Neem voor het sneller werken van uw PC of laptop contact met ons op. U kunt ook voor al uw vragen bellen met ons: 06 – 41114044.