Spyware verwijderen

PC Hulp Limburg is gespecialiseerd in het verwijderen van spyware

Spyware is spionagesoftware, die zich via internet op uw computer installeert, meestal zonder dat u dat merkt. Spyware verzamelt informatie op uw computer of verzendt uw data via het internet naar commerciële en/of kwaadwillende derden.

Meestal weten gebruikers niet van de spywarefunctie van een programma. Er zijn echter varianten waarbij gebruikers wel over de spywarefunctionaliteiten ingelicht worden. Vaak vindt dit dan op een listige wijze in de algemene voorwaarden plaats. Detectieprogramma’s kunnen gebruikt worden om de spyware na installatie te ontdekken en eventueel te verwijderen. Deze werking is anders dan bij virusscanners. Deze voorkomen namelijk installatie van ongewenste programma’s. Men moet wel opletten voor slechte, valse en malafide spyware-detectieprogramma’s. Een aantal van deze programma’s werkt slecht, of probeert de gebruiker aan te zetten tot het kopen van een betaalde variant, door middel van het geven van valse positieven, of door zelf spyware of adware te installeren.

Spyware is meestal heel vervelend en vrijwel elke onbeschermde computer met internet toegang is er mee besmet! PC Hulp Limburg kan u helpen bij het bestrijden en verwijderen van ongewenste programma’s zoals spyware. Wij zullen uw computer geheel scannen en de spyware verwijderen bij u thuis op locatie! Snel en gemakkelijk! Neem contact op door te bellen met 06 – 83260232 of stuur ons een bericht.